Header Ads

'' Funding Pips '' Milyonlarca Tüccarın Hayatını Değiştiriyor.


Artıları

  • Sektördeki en düşük değerlendirme ücretleri
  • Mükemmel Trustpilot puanı 4,8/5
  • Maksimum tahsis sermayesi 2.000.000 $
  • Sınırsız İşlem Süresi
  • Minimum işlem günü yok
  • Ölçeklendirme planı
  • Ölçeklenebilir günlük ve maksimum düşüm
  • Kâr payı %80'den %90'a kadar
  • 5 günlük ödemeler
  • Kaldıraç 1:100
  • Haber sırasında beklemeye izin veriliyor
  • Hafta sonu bekletme ve gece bekletmelerine izin verilir
  • Olağanüstü ticaret koşulları
  • Basit ticaret kuralları

Eksileri

  • Canlı Sohbet Desteği Yok (yalnızca e-posta ve Discord)

Funding Pips, yatırımcıların profesyonel yolculuklarında üç temel aşamada ilerlediklerine inanıyor: Öğrenci, Uygulayıcı ve Usta. Ticaret yeteneklerini değerlendirmek ve finansman zorluklarının üstesinden gelmede destek sağlamak için, iki aşamalı bir değerlendirme süreci ve ardından finansman aşaması geliştirdiler. Bu benzersiz yaklaşım, yatırımcılara önemli miktarlarda sermaye ile ticaret yapma fırsatı sunarak, ticaret hedeflerine ulaşmalarına olanak tanır.

Funding Pips kimlerdir ?


Funding Pips, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli daha yeni bir pervane ticaret firmasıdır. 25 Ağustos 2022'de kuruldular ve aracı olarak Black Bull Markets ile ortaklık yaparken, sermayesi yetersiz yatırımcılara %80'den %90'a kadar kar paylaşımıyla 2.000.000 $’a kadar fon sunuyorlar.

Resmi ofis adresleri IFZA Business Park, Tesis NO’dur. 19448–001, Dubai, Birleşik Arap.

Funding Pips’in CEO’su kimdir?


Khaled Ayesh, Funding Pips’in CEO’sudur . Gelecekte CEO’ları hakkında daha fazla bilgi ekleyeceğimizi unutmayın. Bizi izlemeye devam edin!


Finansman programı seçenekleri


Funding Pips, yatırımcılara aralarından seçim yapabilecekleri aşağıdaki değerlendirme programı hesaplarını sunar.

Değerlendirme programı hesapları


Funding Pips değerlendirme programı hesabı, iki aşamalı değerlendirme döneminde tutarlılıkları nedeniyle ödüllendirilen ciddi ve yetenekli yatırımcıları belirlemeyi amaçlamaktadır. Değerlendirme programı hesabı 1:100 kaldıraçla işlem yapmanıza olanak sağlar.

Hesap Boyutu      Fiyat
$5.000                 $32 dolar
$10.000               $60 dolar
$25.000               $139 dolar
$50.000               $239 dolar
$100.000             $399 dolar

Birinci değerlendirme aşaması, bir yatırımcının %5'lik maksimum günlük kayıp veya %10'luk maksimum kayıp kurallarını aşmadan %8'lik bir kâr hedefine ulaşmasını gerektirir. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, birinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. İkinci aşamaya geçebilmek için maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmeden sadece %8 kar hedefine ulaşmanız yeterli.

İkinci değerlendirme aşaması, bir yatırımcının %5'lik bir kar hedefine ulaşmasını ve %5 maksimum günlük kayıp veya %10 maksimum kayıp kurallarını aşmamasını gerektirir. Zaman sınırlamaları söz konusu olduğunda, ikinci aşamada minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. Fonlu statüye geçmek için maksimum günlük veya maksimum zarar limiti kurallarını ihlal etmeden yalnızca %5 kar hedefine ulaşmanız yeterlidir.

Her iki değerlendirme aşamasını da tamamladığınızda, size başlangıçtaki hesap bakiyesinin %1'i kadar minimum para çekme tutarına sahip olduğunuz, fonlu bir hesap verilir. Yalnızca %5 maksimum günlük kayıp ve %10 maksimum kayıp kurallarına uymanız gerekmektedir. İlk ödemeniz, fonlanan hesabınıza ilk pozisyonunuzu yerleştirdiğiniz günden itibaren 5 takvim günüdür; sonraki tüm ödemeler de 5 günlük esasa göre yapılır. Kar payınız, fonlanan hesabınızdan elde ettiğiniz kâra bağlı olarak %80 ila %90 arasında olacaktır.

Değerlendirme programı hesap ölçeklendirme planı

Değerlendirme programı hesaplarının aynı zamanda bir ölçeklendirme planı da vardır. Başarılı bir şekilde hak kazandığınız ödemelerin sayısına ve finanse ettiğiniz süre boyunca elde ettiğiniz kâra bağlı olarak, günlük ve maksimum çekim artışlarının yanı sıra bir hesap artışı alacaksınız.

Örnek:

4 başarılı ödeme ve %10'luk toplam kârın ardından, ilk hesap bakiyenize göre %20'lik bir artışa hak kazanacaksınız. Maksimum düşüm %11'e çıkar.

8 başarılı ödeme ve %20'lik toplam kârın ardından, ilk hesap bakiyenize göre %30'luk bir artışa hak kazanacaksınız. Günlük düşüm %6'ya, maksimum düşüm ise %12'ye çıkar.

12 başarılı ödeme ve %30'luk toplam kârın ardından, ilk hesap bakiyenize göre %40'lık bir artışa hak kazanacaksınız. Maksimum düşüm %13'e çıkar.

16 başarılı ödeme ve %40 toplam kârın ardından, size bir dizi benzersiz avantaj sağlayacak olan Sıcak Koltuk’a hak kazanacaksınız:

  • Başlangıçtaki hesap bakiyesini iki katına çıkarın
  • Kişisel destek ve gelişmiş ticaret araçlarına erişim
  • İsteğe bağlı ödemelere erişim
  • Kârın %90'a bölünmesi
  • Hesabınızı defalarca başarıyla ölçeklendirerek 2.000.000 ABD Dolarına kadar potansiyel erişim
  • Benzersiz ticaret tarzınıza tam olarak uyarlanmış özelleştirilmiş ticaret koşulları
  • Günlük düşüş %7'ye çıkıyor
  • Maksimum düşüm %14'e çıkar
  • Aylık ikramiyeler (aşağıdaki e-tabloda görülebilir)

Hesap Boyutu  Aylık Bonus :

5.000$                 100$
10.000$               200$
25.000$               300$
50.000$               400$
100.000$             500$

Değerlendirme programı hesapları için alım satım araçları forex çiftleri, emtialar, endeksler ve kripto para birimleridir.

Değerlendirme programı hesap kuralları

  • Kâr hedefi, bir yatırımcının değerlendirme aşamasını tamamlamadan, kârını çekmeden veya hesabını ölçeklendirmeden önce elde etmesi gereken belirli bir kâr yüzdesidir. Faz 1 kâr hedefi %8, faz 2 kâr hedefi ise %5'tir. Fonlu hesapların kar hedefi yoktur.
  • Maksimum günlük kayıp, bir yatırımcının hesap ihlal edilmeden önce günlük olarak ulaşabileceği maksimum kayıptır. Tüm hesap boyutlarında günlük maksimum kayıp %5'tir. (Ölçeklendirmeye başladığınızda %7'ye kadar.)
  • Maksimum kayıp, bir yatırımcının hesap ihlal edilmeden önce genel olarak ulaşabileceği maksimum kayıptır. Tüm hesap boyutlarında maksimum %10 kayıp vardır. (Ölçeklendirmeye başladığınızda %14'e kadar.)
  • Riskten korunmaya izin verilmemesi, yatırımcıların ticaret sırasında herhangi bir riskten korunma stratejisi kullanmasına izin verilmediği anlamına gelir.
  • Üçüncü taraf kopya ticaret riski, kopya ticaret hizmetlerini kullanmayı planlıyorsanız, üçüncü taraf kopya ticaret hizmetini kullandığınızda, bunu zaten kullanan başka yatırımcıların olabileceğini ve dolayısıyla tamamen aynı ticaret stratejisini uygulayabileceğinizi aklınızda tutmanız gerektiği anlamına gelir. . Üçüncü taraf bir kopya ticareti hizmetini kullandığınızda, maksimum sermaye tahsisi kuralını aşarsanız, potansiyel olarak fonlanan bir hesabın reddedilmesi/çekilme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.
  • Üçüncü taraf EA riski, eğer bir EA kullanmayı planlıyorsanız, üçüncü taraf bir EA kullandığınızda onu halihazırda kullanan ve dolayısıyla tamamen aynı ticaret stratejisini kullanan başka yatırımcıların da olabileceğini aklınızda tutmanız gerektiği anlamına gelir. Üçüncü taraf bir EA kullandığınızda, maksimum sermaye tahsisi kuralını aşarsanız, potansiyel olarak finanse edilen bir hesabın/para çekme işleminin reddedilmesi riskiyle karşı karşıya kalırsınız.


Funding Pips’i diğer destek firmalarından farklı kılan nedir?


Funding Pips, ticaret tarzınızı neredeyse hiçbir zaman düzenlememesi nedeniyle sektör lideri destek şirketlerinin çoğundan farklıdırHaberler sırasında ticaret yapabilir, geceleri ve hafta sonlarında işlem yapabilirsiniz. Ancak her türlü riskten korunma yasaktır.

Diğer destek firmalarıyla karşılaştırıldığında, Funding Pips değerlendirme programı, yatırımcıların ödeme almaya hak kazanmadan önce iki aşamayı tamamlamasını gerektiren iki aşamalı bir değerlendirme programıdır. Kâr hedefi birinci aşamada %8, ikinci aşamada %5 olup günlük maksimum %5 ve maksimum %10 zarar kuralları vardır. Her iki değerlendirme aşamasında da minimum veya maksimum işlem günü gereksinimlerinizin olmadığını unutmayın. Değerlendirme programlarının aynı zamanda bir ölçeklendirme planı da vardır. Diğer sektör lideri pervane firmalarıyla karşılaştırıldığında , düşük kar hedeflerine sahipler, minimum veya maksimum işlem günü gereklilikleri yok ve takip edilmesi gereken basit ticaret kuralları var.

Funding Pips’ler ve Finotive Funding arasındaki karşılaştırma örneği :

Ticaret HedefleriFinansman PipleriFinansal FinansmanAşama 1 Kâr Hedefi%8%7,52. Aşama Kâr Hedefi%5%5Maksimum Günlük Kayıp%5 (%7'ye kadar ölçeklenebilir)%5Maksimum Kayıp%10 (%14'e kadar ölçeklenebilir)%10Minimum İşlem GünleriMinimum İşlem Günü YokMinimum İşlem Günü YokMaksimum İşlem SüresiAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızKâr Bölünmesi%80'den %90'a kadar%75'ten %95'e kadar

Funding Pips’ler ve FundedNext arasındaki karşılaştırma örneği :

Ticaret HedefleriFinansman PipleriFinanse EdildiSonraki (Stellar)Aşama 1 Kâr Hedefi%8%82. Aşama Kâr Hedefi%5%5Maksimum Günlük Kayıp%5 (%7'ye kadar ölçeklenebilir)%5Maksimum Kayıp%10 (%14'e kadar ölçeklenebilir)%10Minimum İşlem GünleriMinimum İşlem Günü Yok5 takvim günüMaksimum İşlem SüresiAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızKâr Bölünmesi%80'den %90'a kadar%80'den %90'a kadar

Funding Pips ve E8 Funding arasındaki karşılaştırma örneği :

Ticaret HedefleriFinansman PipleriE8 Finansmanı (Normal)Aşama 1 Kâr Hedefi%8%82. Aşama Kâr Hedefi%5%5Maksimum Günlük Kayıp%5 (%7'ye kadar ölçeklenebilir)%5Maksimum Kayıp%10 (%14'e kadar ölçeklenebilir)%8 (%14'e kadar ölçeklenebilir)Minimum İşlem GünleriMinimum İşlem Günü YokMinimum İşlem Günü YokMaksimum İşlem SüresiAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızAşama 1: Sınırsız
Aşama 2: SınırsızKâr Bölünmesi%80'den %90'a kadar%80

Sonuç olarak Funding Pips , ticaret tarzınızı neredeyse hiçbir zaman düzenlememesi nedeniyle sektör lideri destek şirketlerinin çoğundan farklıdır . Haberler sırasında ticaret yapabilir, geceleri ve hafta sonlarında işlem yapabilirsiniz. Uymanız gereken tek ek kural, her türlü riskten korunmanın kesinlikle yasak olmasıdır.

Funding Pips sermayesi almak gerçekçi mi?


Size ve forex ticaret tarzınıza en uygun firmalara bakarken, ticaret gereksinimlerinin ne kadar gerçekçi olduğuna bakmak önemlidir. Örneğin, yüksek fonlu bir hesapta yüksek yüzdeli kar paylaşımı sunan bir şirket kulağa hoş geliyor ancak eğer ayda yüksek yüzdeli kazançlar ve düşük maksimum düşüş yüzdesi bekliyorlarsa, başarı şansınız sıfıra yakın olur.

Değerlendirme programı hesaplarından sermaye almak çoğunlukla gerçekçidir çünkü nispeten düşük kâr hedeflerine (birinci aşamada %8 ve ikinci aşamada %5) ve ortalamanın üzerinde maksimum zarar kurallarına (günlük maksimum %5 ve maksimum %10 kayıp) sahiptirler. Ayrıca, her iki değerlendirme aşamasını da tamamlamak için minimum veya maksimum işlem günü gereksiniminiz yoktur.

Tüm bunları değerlendirdikten sonra, Funding Pips fon almak için mükemmel bir seçimdir, çünkü aralarından seçebileceğiniz değerlendirme programı hesapları takip edilecek gerçekçi ticaret hedeflerine ve ödeme alma koşullarına sahiptir.

Ödeme kanıtı


Funding Pips 25 Ağustos 2022'de kuruldu. Bununla birlikte, şirketten kar paylarını alan, başarıyla finanse edilen tüccarlardan çok sayıda ödeme kanıtı bulabiliriz.

Finanse edilen hesapta ilk işlemin gerçekleştirilmesinden 5 gün sonra ödeme talep etme hakkına sahipsiniz. %80'den %90'a kadar yüksek bir kâr payına hak kazanırsınız. Para çekme anında herhangi bir kârınız yoksa veya kârınızı hesabınızda bırakmak istiyorsanız bu mümkün olup, dilediğiniz zaman ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Ödemeler, talep gönderildikten sonra ortalama 3 saat içinde işleme koyulur.

Funding Pips’in ödeme kanıtını , fonlanan yatırımcılarla röportaj yaptıkları Youtube kanallarında bulabilirsiniz .

Discord kanallarında , kâr paylaşımına hak kazanan başarılı kişilere verilen sertifikaları bulabileceğiniz, ödemeye dayanıklı kanalı bulabilirsiniz.













Funding Pips hangi komisyoncuyu kullanıyor?


Funding Pips, broker olarak BlackBull Markets’ı kullanıyor

BlackBull Markets, en son ticaret teknolojisini kullanarak ve olağanüstü müşteri hizmetleri sunarak müşterilerine olağanüstü bir ticaret deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Amaçları, müşterilere geniş bir pazar yelpazesine erişim olanağı sağlayarak, portföylerini geleneksel yatırım platformlarının sınırlamalarının ötesinde çeşitlendirmelerine olanak sağlamaktır.

Ticaret platformlarına gelince, MetaTrader 5'te işlem yapmanıza izin verilmektedir.


Ticaret araçları


Funding Pips  çok çeşitli alım satım araçları sunar. 1:100'e kadar kaldıraçla forex çiftleri, emtialar, endeksler ve kripto para birimleriyle işlem yapmanıza izin verilir.


FOREX: AUD/USDEUR/USDGBP/USDNZD/USDUSD/CADUSD/CHFUSD/JPYAUD/CADAUD/CHFAUD/NZDAUD/JPYAUD/SGDCAD/CHFCAD/JPYCHF/JPYEUR/AUDEUR/CADEUR/CHFEUR/GBPEUR/JPYEUR/NZDEUR/SGDGBP/AUDGBP/CADGBP/CHFGBP/JPYNZD/CADNZD/CHFNZD/JPYUSD/SGDAUD/NOKAUD/SEKCHF/DKKCHF/NOKCHFPLNCHF/SGDEUR/HKDEUR/HUFEUR/MXNEUR/NOKEUR/PLNEUR/SEKEUR/TRYEUR/ZARGBP/DKKGBP/NZDGBP/PLNGBP/SEKGBP/SGDGBP/ZARHKD/JPYMXN/JPYNOK/JPYNOK/SEKNZD/SGDSEK/JPYSGD/JPYTL/JPYUSD/CNHUSD/CZKUSD/DKKUSD/HUFUSD/MXNUSD/NOKUSD/PLNUSD/RUBUSD/SEKUSD/TRYUSD/ZARZAR/JPYUSD/THB

EMTİALAR: XAU/USDXAG/USDWTIBRENT

ENDEKSLER: 

AUS200ESTX50FRA40GER30NAS100
SPX500UK100JPN225NE25ESP35SUI20
US30



KRİPTO: 
BTC/USDETH/USDXRP/BTC



Ticaret ücretleri


Ticaret komisyonu:

VarlıklarÜcret Koşulları: FOREX 3 ABD Doları / LOT

EMTİALAR  3 ABD Doları / LOT

ENDEKSLER 0 USD / LOT

KRİPTO  3 ABD Doları / LOT


Yatırımcıların Fonlama Pipleri Hakkında Yorumları


Funding Pips, incelemelerinden mükemmel geri bildirimler alıyor.

Trustpilot’ta , 1.021 yorum üzerinden 4,8/5 gibi mükemmel bir puanla, topluluklarından çok sayıda kişi yorum yapıyor ve olumlu geri bildirim veriyor . Topluluklarının büyük bir çoğunluğu, ilerlemelerini takip ederken aynı zamanda riski yönetmeyi kolaylaştıran iyi yapılandırılmış ticaret kontrol panelini övüyor.



Buna ek olarak, toplulukları haftalık ödeme döngülerini de övüyor, bu da onların haftalık olarak para çekmelerine olanak tanırken aynı zamanda her dört kar bölüşümünden sonra hesabı ölçeklendirebilmelerine olanak tanıyor.


Destek 


Destek ekibine sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz; ayrıca support@fundingpips.com adresine e-posta göndererek onlarla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.


Sonuç


Sonuç olarak Funding Pips , yatırımcılara farklı değerlendirme programı hesap boyutları arasında seçim yapma şansı sunan yeni, meşru, tescilli bir ticaret firmasıdır.

Değerlendirme programları, finanse edilmeden ve kâr payı kazanmaya hak kazanılmadan önce iki aşamanın tamamlanmasını gerektiren, endüstri standardında iki aşamalı bir değerlendirme yarışmasıdır. Funding Pips, yatırımcıların fonlanmadan önce birinci aşamada %8 ve ikinci aşamada %5'lik kar hedeflerine ulaşmalarını gerektirir; bu, takip etmeniz gereken maksimum günlük %5 ve maksimum %10 zarar kurallarınız olduğu dikkate alındığında gerçekçi ticaret hedefleridir. Değerlendirme programları ile %80'den %90'a varan kar payları elde edebilir, aynı zamanda hesaplarınızı ölçeklendirebilirsiniz.

Basit ticaret kurallarına sahip bir destek firması arayan herkese Funding Pips’i tavsiye ederim . Benzersiz ticaret tarzlarına sahip büyük bir birey havuzu için mükemmel koşullar sunan yeni, tescilli bir ticaret firmasıdırlar. Funding Pips sunduğu her şeyi değerlendirdikten sonra , tescilli ticaret şirketi endüstrisinde kesinlikle cazip bir seçenek oldukları kesindir.


Peki, Tescilli Ticaret firmasının düzeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Funding Pip’lerde işlem yapmak istediğiniz araçlar var mı?

Funding Pips Tescilli Ticaret firması incelememizi beğendiyseniz bize bildirin !


No comments

Powered by Blogger.