Header Ads

Phemex'te KYC nedir? (Kimlik doğrulama)

 





KYC nedir?

KYC, "Müşterinizi Tanıyın" anlamına gelir ve finansal kurumların müşterilerinin kimliğini doğrulamasını sağlayan bir kimlik doğrulama biçimidir. İşlem, pasaport veya geçerli bir kimlik kartı gibi bir tür kimlik belgesi gerektirir. Gerekli kimlik belgeleri kuruma ve coğrafi konuma göre değişir. Küçük farklılıklara rağmen KYC süreci her zaman aynı amaca hizmet eder. KYC'nin temel bileşenleri veri toplama ve doğrulamadır. Müşteri durum tespiti ve sürekli izleme de sürecin bir parçasıdır.

KYC genel olarak üç prosedürden oluşur. İlk olarak, kurum müşteri verilerini toplar ve doğrular. Ardından, şu anda soruşturma altında olmadığından veya daha önce mali dolandırıcılık yapmadığından emin olmak için müşterinin geçmişini kontrol etmeyi seçebilir. Son olarak kurum, kimlik doğrulama bilgilerinin güncelliğini izlemeye ve sağlamaya devam edecektir.

Phemex Kullanıcılarına Neden KYC'yi Tamamlamalarını Öneriyor?

Phemex, yerel düzenlemelere daha iyi uyum sağlamak ve tüm kullanıcılar için güvenli platform işlemleri sağlamak için KYC prosedürlerini benimsemiştir. KYC şu anda zorunlu değildir, ancak platformumuzda sunulan tüm hizmetlerden yararlanmak için KYC'yi tamamlamanızı önemle tavsiye ederiz. KYC'yi tamamlamayan müşteriler, platformumuzda belirli bonus veya kampanyalardan yararlanamama gibi belirli hizmet kısıtlamalarıyla karşılaşacaktır.

KYC Bilgilerim Phemex'te Güvende Olacak mı?

Phemex, kullanıcılarımızın bilgilerini güvende tutmanın büyük önemini anlıyor. Bu amaçla, en güvenli ve ünlü kimlik doğrulama platformlarından biri olan Jumio ile ortaklık kurduk. Phemex ve Jumio, kullanıcı bilgilerini hiçbir zaman bağlı olmayan üçüncü taraflara ifşa etmeyecektir. Daha fazla ayrıntı için lütfen hem Phemex hem de Jumio için güvenlik şartlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Phemex Güvenlik Koşulları

Jumio Bilgi Güvenliği

Phemex'te KYC'yi Tamamladıktan Sonra Ne Alırım?

Platformumuzda KYC'yi tamamladıktan sonra, ek özellik ve avantajların yanı sıra artırılmış güvenliğin keyfini çıkarabileceksiniz. Doğrulanmış kullanıcılar ayrıca, bazıları bonus sayfamızda bulunabilen, KYC'nin tamamlanmasını gerektiren yeni kullanıcı bonusları almaya hak kazanır .

kyc doğrulama başlığı

KYC Doğrulamasına Nasıl Başlarım?

Çıkışta oturumda koruma Hesaba Genel Bakış giderek Phemex'teki kimlik denetleme işlemine kolayca erişilebilir Kimlik ve Yüz Doğrulama düğmesini tıklayın ve açılır menüdeki talimatları izleyin. Fotoğraflı bir kimlik belgesi sağlamanız gerekir.

Çıkışı nasıl doğru yapacağınızla ilgili adım atmak için lütfen “ Hesabımı nasıl doğrularım? (KYC) ”

Phemex Desteği Her Zaman Hazır

KYC'nizi tamamlama sürecinde herhangi bir zorlukla karşılaşmanız durumunda, yardım için lütfen 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Alternatif olarak, Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya support@phemex.zendesk.com  adresinden müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz .


En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Twitter Telegram ve İnstagram kanalımıza katılın!  

Phemex indirimli kayıt linki: https://phemex.com/web3/soulpass?group=4129&referralCode=ILBCY3

No comments

Powered by Blogger.