Header Ads

Bybit, P2P'yi 3.000 Kez Seviyoruz: 3.000 USDT Değerindeki Trade Ödülü Havuzundan Payınızı Kapın

 




🇹🇷 Bybit Türkiye ailemizin değerli üyesi, merhaba! P2P Platformumuzda ilan veriyor veya coin alıyor musunuz? Cevabınız evet ise size harika bir haberimiz var: Payınızı almanız için 3.000 USDT değerindeki trade ödülü havuzu sizi bekliyor!

🗓 Etkinlik dönemi: 13 Aralık 2022 - 19 Aralık 2022

P2P Alıcıları: P2P İşlemler’de Coin Alın ve Değeri 12 USDT’ye Varan Trade Ödülünü Kapın!

P2P platformumuzda coin almak için bundan daha muhteşem bir zaman olamaz. P2P İşlemler’de en az 15 USDT tutarında satın alma işlemi yaptığınızda 3 USDT değerinde trade ödülü kazanacaksınız.

Hepsi bu kadar da değil! TRY bakiyenizi kullanarak gerçekleştirdiğiniz her satın alma işlemi için 2 USDT değerinde ekstra bir trade ödülü daha kazanacaksınız. Bu yöntemle maksimum 12 USDT değerinde trade ödülü kazanabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun çünkü trade ödülleri koşulları ilk sağlayan kullanıcılara öncelik verilerek dağıtılacak.

Trade ödüllerinizi katlamak için hemen İtibari Para Yatırma sayfamız üzerinden TRY yatırıp P2P platformumuzda satın alma işlemleri yapın!

Not: İlan Verenler bu promosyona katılmaya uygun değildir.

P2P İlan Verenleri: P2P Platformumuzda Coin Satın ve Değeri 15 USDT'ye Varan Trade Ödülünü Kapın!

Bu promosyon Tüm P2P İlan Verenlerine Özel! Bir (1) ilan yayınlayıp en az 15 USDT tutarında üç (3) veya daha fazla satış emrini tamamladığınızda 10 USDT değerinde trade ödülü kazanacaksınız.

En az üç (3) emir için ödeme almak üzere TRY itibari para yatırma yöntemini tercih ettiğinizde, 5 USDT değerinde ekstra bir trade ödülü daha kazanacaksınız! Bu yöntemle maksimum 15 USDT değerinde trade ödülü kazanabilirsiniz. Trade ödülleri koşulları ilk sağlayan kullanıcılara öncelik verilerek dağıtılacak. Elinizi çabuk tutun.

P2P’ye olan sevginizi göstermek için bugün ilan verin!

Hüküm ve Koşullar

1. Ödül almaya hak kazanabilmek için kullanıcıların 1. Seviye Kimlik Doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir.

2. Etkinlik sona erdiğinde kullanıcıların Bybit hesaplarında en az 10 USDT bakiyenin bulunması gerekmektedir.

3. Ödüllere hak kazanabilmek için kullanıcıların Alt hesaplarını kullanarak P2P'de alım-satım ve emir tamamlama işlemi yapmamaları gerekmektedir.

4. Bu etkinliğe yalnızca Türkiye’deki Bybit kullanıcıları katılabilir.

5. Trade ödülleri, koşulları ilk karşılayan kullanıcılara öncelik verilerek dağıtılacak ve etkinlik tamamlandıktan sonra 21 iş günü içinde koşulları sağlayan kullanıcıların Ödül Merkezi’ne yatırılacaktır.

6. Trade ödülleri dağıtıldıktan sonra bir e-posta bildirimi gönderilecektir. Kullanıcılar, e-postayı aldıktan sonra 30 gün içinde Ödül Merkezlerinden ödüllerini alabilirler.

7. Tüm katılımcıların Bybit'in Hizmet Koşulları'na tam anlamıyla uyması gerekmektedir. Bybit, etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

8. Bybit, Hüküm ve Koşullar’ı nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.


🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.