Header Ads

Bybit NFT Pazarı’ndan NFT Nasıl Alınır?

 


Bu rehber, Bybit NFT Pazarı’nda ilk NFT’nizi almanıza adım adım yardımcı olacak. NFT Pazarımızda, herhangi bir ekstra ücret ödemeden favori NFT’lerinizi satın alabilirsiniz!

 

Masaüstü Sürümü

Adım 1: NFT işlem sayfasına girmek için gezinti sekmesinde bulunan NFT seçeneğine tıklayın. 

Adım 2:  

a. Ana sayfada bulunan Pazar Yeri sütunundan en popüler NFT’leri ve NFT Gizemli Kutularını görüntüleyebilirsiniz,

b. Tüm NFT’leri ve NFT Gizemli Kutularını bir bakışta görüntülemek üzere Pazar Yerine girmek için Daha Fazla seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Pazar Yeri bölümündeyken, aşağıdaki ayarları yapılandırarak aradığınız NFT’leri ve NFT Gizemli Kutularını filtreleyebilirsiniz: 

  • Tür: Tümü, NFT veya Gizemli Kutu
  • Fiyatlandırma birimi: ETH, USDT veya BIT
  • NFT’lerin ve/veya NFT Gizemli Kutu Kategorilerinin listelenme durumuna veya fiyatına göre sıralamayı seçin: 
  1. NFT’lerin ve NFT Gizemli Kutularının satış süresi durumunu seçin: Süre Sınırı Yok veya Yalnızca Sınırlı Bir Süre İçin
  2. Bütçenizin dışında kalanları filtrelemek için aradığınız NFT’lerin ve NFT Gizemli Kutularının fiyat aralığını belirleyin.

 

Adım 3: Satın almak istediğiniz NFT’nin veya NFT Gizemli Kutusunun üzerine gelince görünen Hemen Alın butonuna tıklayın

 

Adım 4

a. Spot hesabınızda bulunan fonların yetersiz olması durumunda yatırma işlemi yapmak için lütfen Hemen Yatırın seçeneğine tıklayın. 

Spot işlemler veya varlık dönüştürme aracılığıyla da USDT, BIT ve ETH alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

 

b. Spot Hesabınızda bulunan fonların yeterli olması durumunda lütfen Hemen Ödeyin seçeneğine tıklayın.

Ödeme tamamlandığında NFT'niz veya NFT Gizemli Kutunuz başarıyla satın alınacaktır.

 

Adım 5: Satın aldığınız NFT’lerin ve/veya NFT Gizemli Kutularının işlem geçmişini kontrol etmek için Şimdi Görüntüle seçeneğine tıklayın. NFT Gizemli Kutu alıcısı olarak kutunun içerisinde bulunan NFT’lere bakmak için Hemen Açın seçeneğine tıklayabilirsiniz. 

 

Notlar:

NFT Gizemli Kutusunu istediğiniz zaman açabilir, dilerseniz açmadan da satabilirsiniz.

NFT Gizemli Kutularının her biri  rastgele ve benzersiz bir NFT içerir. Bu NFT’lerde dört (4) farklı nadirlik seviyesi bulunur. Bu seviyeler şöyledir:  N (Normal), R (Nadir), SR (Çok Nadir) ve SSR (Aşırı Nadir)

 

Dilerseniz, işlem sayfasının sağ üst köşesinde bulunan avatar simgesine tıkladıktan sonra açılır penceredeki Geçmiş seçeneğine tıklayarak NFT işlem geçmişinize bakabilirsiniz.

 

Notlar:

— NFT’leri şu an için yalnızca Sabit Fiyat yöntemiyle alıp satabilirsiniz. NFT’lerin açık artırma usulü satılmasını sağlayan özelliğin Mart 2022’de kullanıma sunulması beklenmektedir.

 

— Kripto cüzdanınızı şu an için Bybit NFT Pazarı’na bağlamanıza gerek yoktur. Bunun yerine, fonları yatırmak veya çekmek için lütfen Bybit Spot Hesabınızı kullanın. NFT alım-satım işlemlerinizden doğan ücretler spot hesabınıza yansıtılacaktır.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.