Header Ads

Bybit, Mutlu Yıllar! Yılbaşında Sizi Tam 50 Milyon $BANA Bekliyor


 

Yılın en güzel, en ışıltılı zamanı sonunda geldi! Bu muhteşem zamanı kutlamak ve yeni yıla harika bir başlangıç yapmanızı sağlamak için milyonlarca $BANA’dan oluşan ödül havuzu sizleri bekliyor. ApeX Pro ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde tam 50.000.000 $BANA’dan oluşan ödül havuzuyla kutlamalara start veriyoruz!

Etkinlik dönemi: 25 Aralık 2022 saat 02.59’da (TSİ, gece) sona eriyor

Sadece üç (3) kolay adımda bu iş tamam:

1. Bybit hesabınıza giriş yapın veya henüz kaydolmadıysanız Bybit hesabı açın

2. Buradan Bybit Wallet’ınızı oluşturun veya Bybit’e entegre edilen ApeX Pro sayfasında “Cüzdanınızı Bağlayın” seçeneğine tıklayın

3. Bybit Spot Hesabınız veya Bybit Wallet’ınız aracılığıyla ApeX Pro’ya dilediğiniz miktarda fon yatırın

Etkinliğin sonunda, koşulları karşılayan 10.000 katılımcı rastgele seçilecek ve her biri büyük ödül olan 5.000 $BANA’nın sahibi olacak. Ödülleri kazananlar duyurulacak ve kazandıkları ödüller etkinliğin sona erdiği tarihten sonra 10 iş günü içinde dağıtılacak.

$BANA ile mutlu yıllar!

Bybit x ApeX entegrasyonu hakkında daha fazla bilgi edinin:

Merkeziyetsiz Bir Gelecek: Bybit x ApeX Pro Entegrasyonu

ApeX Pro: Tüm Yatırımcılara Yönelik Basitleştirilmiş Bir DEX

Yardım Merkezi ve SSS

Hüküm ve Koşullar

1. Kullanıcıların Bybit’e kayıt/üye olmaları, Bybit üzerinden Bybit Wallet’larını ApeX Pro’ya bağlamaları ve Bybit üzerinden ApeX’e bir yatırma işlemi gerçekleştirmeleri (minimum miktar/tutar bulunmuyor) gerekmektedir. Bu koşulları karşılayan katılımcıların oluşturduğu havuzdan nihai olarak 10.000 katılımcı seçilecek ve seçilen katılımcılar ödülleri almaya hak kazanacaktır.

2. ApeX Pro’nun İşlem Yap-Kazan ($APEX geri alma ve havuza likidite ekleme dahildir) etkinliğine katılmak için kullanıcıların ApeX Pro’da (https://apex.exchange) hesap açmaları gerekmektedir. İşlem Yap-Kazan etkinliği şu anda Bybit’te katılımınızı bekliyor.

3. Koşulları karşılayan katılımcıların ödülleri, etkinliğin sona erdiği tarihten sonra 10 iş günü içinde Bybit Wallet’larına dağıtılacaktır.

4. Bybit ve ApeX Pro, etkinlik dönemi süresince kullanıcıların herhangi bir biçimde uygunsuz, sahtekârlık veya kötüye kullanım içeren faaliyetlerde (hacim artırıcı sahte işlem, işlem hacmini aldatıcı bir şekilde gösterme, birden fazla hesap kullanarak katılma ve piyasa manipülasyonu gibi) bulunmaları durumunda söz konusu tüm kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.