Header Ads

Bybit, KCAL Listelemesine Özel Türkiye Kullanıcılarına Muhteşem Ödüller!

  



🚀 $KCAL, KCAL/USDT işlem çiftinde Bybit Spot Piyasası'nda listelendi.

🏃‍♀️ $KCAL, hareket et kazan konsepti ile kullanıcılarını ödüllendiren STEP APP ekosisteminin tokenidir.

🔥 $KCAL listelemesini Türkiye kullanıcılarımıza özel birbirinden güzel ödüllerle kutluyoruz!

✅ Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak kaydolmaları gereklidir.

👇 Aşağıdaki "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayın ve 22.5 $KCAL'a kadar kazanın! 😉

💰 Etkinlik 1: İlk Yatırma İşlemi Yapın 7.5 ya da 5 $KCAL Kazanın!

🗓 Etkinlik Dönemi: 28 Aralık 2022 saat 17.00 (TSİ) - 22 Ocak 2023 saat 23.59 (TSİ)

Ödül 1: 50 $ ve Üzeri Tutarda "$KCAL" İlk Yatırma İşlemi Yapın 7.5 $KCAL Kazanın!

- Etkinlik süresi boyunca 50 $ ve üzeri tutarda Bybit Spot Piyasası'nda listelenen $KCAL ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız 7.5 $KCAL kazanıyor!

Not: Ödül 1 için ayrılan toplam ödül havuzu 325 $KCAL'dır. İlk gelen alır.

Ödül 2: "Dilediğiniz Varlık Cinsinde" 50 $ ve Üzeri Tutarda İlk Yatırma İşlemi Yapın 5 $KCAL Kazanın!

- Bybit Spot Piyasası'na dilediği varlık cinsinde 50 $ ve üzeri tutarda ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılarımız 5 $KCAL kazanıyor!

- Ödül 2'ye katılım sağlamak için kullanıcılar dilediği varlıkta 50 $ ve üzeri ilk yatırma işlemi yapabilir.

- Kullanıcılar Ödül 1 ve Ödül 2'ye aynı anda katılamazlar.

- 50 $ ve üzeri tutarda $KCAL ile ilk yatırma işlemini yapanlar sadece Ödül 1'i, 50 $ ve üzeri tutarda KCAL dışında herhangi bir varlıkta ilk yatırma işlemi yapan kullanıcılar Ödül 2'yi kazanır.

Not: Ödül 2 için ayrılan toplam ödül havuzu 300 $KCAL'dır. İlk gelen alır.

💰 Etkinlik 2: Paylaşanlar Kazanıyor: 10 Kullanıcımıza 15 $KCAL Hediye!

🗓 Etkinlik Dönemi: 28 Aralık 2022 saat 17.00 (TSİ) - 22 Ocak 2023 saat 23.59 (TSİ)

Listeleme coşkusunu sosyal medyada birlikte yaşayalım! Twitter'da Türkiye kullanıcılarımıza özel etkinliğimizi bizimle kutlayan Bybit Türkiye ailemizden 10 şanslı kullanıcımıza kişi başı 15 $KCAL hediye!

Adım 1: Bybit Türkiye resmî Twitter hesabımızı takip edin.

Adım 2: Etkinlik Tweeti'mizi [ https://twitter.com/BybitTurkiye/status/1608107025367457794 ] alıntılayarak 3 arkadaşınızı etiketleyin ve paylaşın.

Adım 3: Aşağıdaki form aracılığıyla gönderinizi bizimle paylaşın.

Bu 3 adımı başarıyla tamamlayanlar arasından 10 şanslı kullanıcımız, kişi başı 15 $KCAL'ın sahibi olacak!


Not: Kullanıcıların Etkinlik 1 ve Etkinlik 2'den ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulamasını tamamlamış olması gerekir.

Hüküm ve Koşullar

1. Bu etkinlik, 28 Aralık 2022 saat 17.00 (TSİ) - 22 Ocak 2023 saat 23.59 (TSİ) tarihleri arasında yapılacaktır ve Bybit Türkiye kullanıcılarına özeldir.

2. Bu etkinlik için ayrılan toplam ödül havuzu 775 KCAL'dır.

3. Etkinlik 1'de yer alan Ödül 1 ve Ödül 2 "ilk gelen alır" usulüne göre dağıtılacaktır.

4. Kullanıcılar, aynı anda Etkinlik 1 ve Etkinlik 2'ye katılabilir ve her iki etkinlikten ödül kazanabilir. Ancak aynı kullanıcı Etkinlik 1'de yer alan iki ödülü aynı anda kazanamaz. Bir kullanıcı 22.5 $KCAL'a kadar ödül kazanabilir.

5. Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için bu sayfada bulunan "Etkinliğe Kaydolun" butonuna tıklayarak kaydolmaları gereklidir.

6. Etkinlik 1 için yalnızca etkinlik döneminde yapılan ilk yatırma işlemleri dikkate alınacaktır. Ödül almaya hak kazanabilmek için gerekli minimum ilk yatırma tutarı 50 $'dır.

7. Etkinlik 1 ve Etkinlik 2'den ödül kazanan kullanıcıların ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 Kimlik Doğrulaması'nı tamamlamaları gerekir.

8. Etkinlik ödülleri, etkinlik bitimini takip eden 15 iş günü içerisinde kullanıcıların hesaplarına gönderilecektir. Ödül gönderim takvimi için ilgili duyuruları kontrol edin.

9. Ödül kazanan tüm kullanıcıların ödüllerini alabilmek için etkinlik ödül dağıtımının tamamlanacağı tarihe dek Bybit Spot hesaplarında minimum 5 $ değerinde varlık bulundurmaları gerekir.

10. Çakışan tarihlerde 2 veya daha fazla Bybit etkinliğine katılan ve farklı etkinliklerde aynı görevleri yerine getiren kullanıcımız aynı görev için yalnızca bir etkinlikten (en yüksek ödül aldığı etkinlikten) ödül almaya hak kazanabilecektir. Ancak çakışan tarihlerde farklı etkinliklerde bulunan farklı görevlerden aynı anda ödül almaya hak kazanabilecektir.

11. Bybit; etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

12. Bybit, kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

13. Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.