Header Ads

Referans Heyecanı: Arkadaşlarınızı Davet Edin ve Bybit'te Yaptıkları Her Alım-Satım İşlemi İçin %30'a Varan Komisyon Kazanın

 


Telefon trafiği başlasın! ☎️

Arkadaşlarınızı arama vakti geldi. Neden mi? Çünkü daha fazla referans ödülüyle yine karşınızdayız!

Arkadaşlarınızı Bybit'e katılmaya davet ederek komisyon kazanmanızı sağlayan teşvik programımız Bybit Referans Programı'nı kısa süre önce yeniden başlattık.

İşte tüm yapmanız gerekenler:

  1. Arkadaşlarınızı Davet Edin - Bybit'e kaydolmaları için arkadaşlarınızla referans kodunu/bağlantısını paylaşın.
  2. Referanslarınız Yatırma ve Alım-Satım İşlemi Yapsın - Referans verdiğiniz kişilerin, Bybit hesabı oluşturduktan sonra yatırma ve alım-satım işlemleri yapmalarını sağlayın.
  3. Komisyon Kazanın - Referans verdiğiniz kişilerin tamamladığı her alım-satım işleminden %30'a varan komisyonlar kazanın.

Komisyonunuz, referans verdiğiniz kişi sayısına ve bu kişilerin işlem hacmine göre belirlenecek. Komisyon kademeleri aşağıdaki gibidir:

  • %20 komisyon: Koşulları sağlayan 1-4 referans davet edin.
  • %25 komisyon: Koşulları sağlayan 5 veya daha fazla referans davet edin.
  • %30 komisyon: Koşulları sağlayan 100 referans davet edin veya üç aylık dönemde referanslarınız aracılığıyla en az 15 milyon $'lık Vadeli İşlem hacmine ulaşın.

Not: Vadeli İşlem hacmine; Coin-M Vadeli, Vadeli, Süreli Coin-M Vadeli, USDT-M Vadeli ve Opsiyonlu İşlem sözleşmelerindeki işlem hacimleri dahildir.

Koşulları Sağlayan Referans ne demektir?

Davet ettiğinizin kişinin koşulları sağlayan referans olabilmesi için; referans bağlantınız veya kodunuz aracılığıyla kaydolması, kaydolduktan sonraki 7 gün içinde 100 $'dan fazla yatırma işlemi yapması ve kaydolduktan sonraki 30 gün içinde Vadeli İşlem hacminde 500 $'ın üzerine ulaşması gereklidir.

Basit görevler, büyük ödüller; bu nadir fırsatı kaçırmayın!

Hüküm ve Koşullar:

1. Kullanıcılar, referansları Bybit'e kaydolduktan sonra Bybit platformunda her alım-satım işlemi tamamladıklarında komisyon kazanacaktır.

2. Referans komisyonları her gün saat 03.00'te dağıtılacaktır. Referans komisyonları, referansınızın Net İşlem Ücretine göre belirlenir (Net İşlem Ücreti = İşlem ücreti - trade ödülü - kuponlar - diğer ücret indirimleri). Net İşlem Ücretleri USDT cinsinden hesaplanır.

3. Koşulları karşılayan yatırma işlemlerine; kripto para/token yatırma, itibari para yatırma, P2P İşlemleri aracılığıyla yatırma ve kredi kartı ödemesi yoluyla yatırma işlemleri dahildir.

4. Etkinlik dönemi sırasındaki yatırma miktarı ve işlem hacmi, gerçek zamanlı kura göre (USD cinsinden) hesaplanacaktır.

5. Bybit markasının logosuyla çevrim içi olarak veya reklam ağları üzerinden ücretli reklam verilmesi yasaktır.

6. Bybit, etkinlik süresince uygunsuz, sahtekârlık veya kötüye kullanım içeren faaliyetlerde (hacim artırıcı sahte işlem, işlem hacmini aldatıcı bir şekilde gösterme, birden fazla hesap kullanarak katılma ve piyasa manipülasyonu gibi) bulunan kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

7. Bu koşulları ihlâl eden katılımcılar referans teşviklerine hak kazanamayacaktır; hileli veya kötüye kullanım amaçlı herhangi bir faaliyette bulunan tüm hesaplar anında kapatılacaktır.

8. Bybit, önceden bildirimde bulunmaksızın, herhangi bir zamanda bu etkinliğin veya Referans Programı'nın Hüküm ve Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

9. Referans Programı'ndan, İş Ortaklığı Programı ile birlikte yararlanılamaz. İş Ortaklığı Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.bybit.com/affiliates adresini ziyaret edin, IB@bybit.com adresine e-posta gönderin veya müşteri destek ekibimizle iletişime geçin.

10. Bybit, önceden bildirimde bulunmaksızın, herhangi bir zamanda Referans Programı'nın Hüküm ve Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.