Header Ads

Bybit, P2P Bilgilerinizi Test Edin, 10.000 USDT’lik Trade Ödülü Havuzunu Paylaşın!

 


P2P’yi Öğrenirken Kazanın Testimize katılarak zihninizi çalıştırma ve P2P bilgilerinizi test etme zamanı!

Üstelik dahası da var: Kazanılmayı bekleyen 10.000 USDT’lik trade ödülü havuzumuz sizi bekliyor! Trade ödülünü kazanmak için yapmanız gereken tek şey testi tamamlamak ve %90 veya yüksek bir oranda puan almak.

Etkinlik dönemi: 21 Kasım 2022 - 27 Kasım 2022

Ama öncelikle harika bir başlangıç yapmanıza yardımcı olması için Bybit ile Öğren bölümünden bazı faydalı kaynakları burada sıraladık:

Etkinlik Kuralları:

  1. Etkinlik dönemi sırasında kısa testi (yukarıdaki Bybit ile Öğren makalelerini dikkate alarak) tamamlayın.
  2. Test yanıtlarını yalnızca bir kez gönderebilirsiniz, bu nedenle Gönder düğmesine tıklamadan önce yanıtlarınızı bir kez daha kontrol ettiğinizden lütfen emin olun.
  3. Ödüller en az %90 puana ulaşan ilk 10.000 katılımcıya ilk gelen alır usulüne göre dağıtılacak.

Hüküm ve Koşullar:

- Kullanıcıların herhangi bir ödülü almaya hak kazanabilmeleri için 1. Seviye Kimlik Doğrulamasını tamamlamaları gerekmektedir.

- Bu etkinliğe sadece yeni P2P kullanıcıları katılabilir.

- Kazanılmaları durumunda ödül kuponları, etkinliğin bitiminden sonraki 21 iş günü içerisinde kazanan kullanıcıların Ödül Merkezi’ne yatırılacaktır. Kullanıcılara ödül kuponları e-posta yoluyla bildirilecektir. Bu kuponları bildirim anından itibaren 30 gün içinde almaları ve kullanmaları gerekmektedir.

- Tüm katılımcıların Bybit Hizmet Koşullarına tam anlamıyla uymaları gerekmektedir. Bybit; etkinlik süresince ekstra trade ödülü elde etmek amacıyla çok sayıda hesap açma ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

- Bybit, Hüküm ve Koşullar'ı nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

🔥BYBİT indirimli kayıt linki: 

https://www.bybit.com/register?affiliate_id=46046

No comments

Powered by Blogger.