Header Ads

Cardano Kurucusu Hoskinson: “Ethereum Classic (ETC) Ölü Bir Proje”!

 

kripto Kütüphanesi  Kripto Paralar     Metaverse  Nft  Blockchain  Güncel Haber  Bitcoin Analizi


Kripto para sektörünün popüler altcoin‘lerin den bir tanesi olan Cardano, son günlerde Vasil Hard Forku ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Son günlerde yatırımcılar ADA dışında Ethereum Classic’e de (ETC) yoğun ilgi göstermekte.

Ciddi miktarda değer kazanan ETC, yatırımcıların Ethereum’un Merge birleşmesi yaklaşırken devasa kazançlar elde etmesini sağladı.

Geçtiğimiz dönemlerde Ethereum Classic’in (ETC) yönetim kurulunda yer alan Cardano CEO’su Charles Hoskinson, bugün itibariyle ETC hakkında kritik bir yorumda bulundu.

ETC madencileri son günlerde ADA CEO’su Hoskinson hakkında kritik iddialar ortaya attı:

“CHARLES HOSKİNSON, ETHEREUM CLASSİC’İN YÖNETİM KURULUNDAYKEN BİZ MADENCİLERDEN GELİR VERGİSİ ALMAYA ÇALIŞTI.”

Bu gelen iddiaları doğrulayan Charles Hoskinson, şu kritik sözlerle kripto para gündemine oturmuş durumda:

“EĞER KABUL EDİLSEYDE ETC MADENCİLİK VERGİLERİNDEN TOPLANANLAR “ETHEREUM CLASSİC KALKINMA FONUNA” AKTARILACAKTI VE BÖYLECE PROJE GELİŞTİRİLMEYE DEVAM EDİLECEKTİ.”

“ŞİMDİ İSE ETC HERHANGİ BİR AMACI OLMAYAN ÖLÜ BİR PROJEDEN İBARET”

ETC madencilerinin kazançlarından bir kısmını bile Ethereum Classic’in geliştirilmesi için vermediğini aktaran Hoskinson, ETC’nin artık bir amacı olmayan ölü bir proje olduğunu söylüyor.

Her ne kadar Ethereum Classic son dönemlerde yaşadığı sert yükselişler ile yatırımcılarına kazanç getiriyor olsa da, Cardano CEO’sunun paylaştıklarının doğru olması halinde ilerleyen süreçte tekrardan düşüşe geçebilir.

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Twitter Telegram ve İnstagram kanalımıza katılın!


No comments

Powered by Blogger.